(Fra 30. september til 18. december 2022)
Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
Forret 1
Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn, syltede grønne tomater, purløgsemulsion og dild
Forret 2
Cremet kyllingerilette rørt med cornichoner og ristede græskarkerner
Serveret med 1 kuvertflute per person, lavet på spelt og ølandshvede
***
Hovedret 1
Langtidsstegt kronhjort, efterårs-/vintergrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard
Marsalasauce og små stegte kartofler med krydderurtesmør
Hovedret 2
Glaseret nakke af grisebasse
Vinter grønt og spidskålsalat vendt i syrnet fløde
***
Dessert
Vanilje panna cotta med syltede amarena kirsebær og ristede mandler.
Serveret med passionsfrugt is.
Ud af huset pris 349,- pr. person (min. 4 pers.)
I huset pris 429,- pr. person (min. 20 pers.)