Vejledning til menuer

Sæsonmenu/konfirmationsmenu

Aktuelle fra d. 5 april – 3 juli 2022

De 2 forretter og desserten vil ankomme i patentglas og er lige til at sætte på bordet i begge tilfælde.

Forretter – første servering
Forretterne er anrettet i patentglas og lige til at sætte på bordet.
Server med hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede.
Brødet varmes i en forvarmet ovn ved 165 grader i ca. 5-6 min inden servering.

Hovedretter – anden servering
Sukkersaltet bryst af dansk landkylling fra Bangs Hønniker
Forårsgrønt fra Den Gamle Gaard og Mommarkstedet samt citrontimiansky
Kylling varmes ved 140 grader i ca. 12-15 min. Kyllingebrystet skæres i 5-6 skiver. Er kyllingebrystet svagt lyserødt, er det IKKE råt, men vidner at det er sukkersaltet. Server sammen med tilbehør.
***
Krogmodnet oksehøjrebsfilet
Små nye kartofler i urtepesto og forårsgrønt. Oksehøjreb varmes ved 140 grader til en kernetemperatur på 50 grader eller ved 140 grader i ca. 12-15 min.
Kødet skal hvile i ca. 5 min. uden tildækning. Derefter skæres kødet i ca. ½ cm. tykkelse.
Server sammen med tilbehør og pynt af med timian.
Kartoffel varmes ved 160 grader i ca. 12-15 min. Springløg, asparges og gulerod varmes ved 160 grader i ca. 7-8 min.
Timiansauce/svampeflødesauce varmes i gryde.

Dessert – tredje servering
Desserten er anrettet i patentglas og lige til at sætte på bordet.
Isen tages ud ca. 7-9 min før den skal spises og anrettes i glasset med rabarberkompotten

Husk, at det altid er en god idé at bruge sin sunde fornuft. 
Velbekomme og rigtig god fornøjelse fra alle os på Skoemagerkroen

OBS! ALT service og varmekasser skal retur! Returnering af service er muligt fra mandag – torsdag.
Ved ankomst til kroen bedes du venligst gå ind ad den røde port og stille servicen på det høje træbord (vedlæg venligst en seddel, hvorpå navnet på værten er noteret).

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox