(Fra d.29. juni – d. 29. september)
Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
Forret 1
Rimmet kammusling
Sød ærtepuré, karse, syltet citron og fermenteret peber-emulotion
Forret 2
Koldrøget tatar af færøsk laks fra egen røgeovn
Rygeostcreme, radisser, rødhavesyrer og purløgsblomst (purløgsblomst i sæson)
Serveret med 1 kuvertbrød pr. pers. lavet på spelt
***
Hovedret 1
Langtidsmodnet oksehøjrebsfilet
Sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet
Små kartofler med estragonpesto og lys flødecremesauce
(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)
Hovedret 2
Glaseret spidsbryst af ung-kalv
Bagt sommerkål med citron og vesterhavsost
***
Dessert
Hvid chokoladetrifli med danske sommerbær
Krokant, saltet karamel og jordbær-is
Ud af huset pris 349,- pr. person (Min. 4 pers.)
I huset pris 429,- pr. person (Min. 20 pers.)