5-retters sæsonmenu (juli - sep) 2022

(Fra d.29. juni – d. 29.  september)

Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle 

Forret 1
Rimmet kammusling
Sød ærtepuré, karse, syltet citron og fermenteret peber-emulotion

Forret 2
Koldrøget tatar af færøsk laks fra egen røgeovn
Rygeostcreme, radisser, rødhavesyrer og purløgsblomst (purløgsblomst i sæson)

Serveret med 1 kuvertbrød pr. pers. lavet på spelt 

***

Hovedret 1
Langtidsmodnet oksehøjrebsfilet
Sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet
Små kartofler med estragonpesto og lys flødecremesauce
(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

Hovedret 2
Glaseret spidsbryst af ung-kalv
Bagt sommerkål med citron og vesterhavsost

***

Dessert
Hvid chokoladetrifli med danske sommerbær
Krokant, saltet karamel og jordbær-is

Ud af huset pris 349,- pr. person (Min. 4 pers.)
I huset pris 429,- pr. person (Min. 20 pers.)

Tilvalg af sæsonsalat

Eksempelvis spæde salater, grønne asparges, ramsløg, radiser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud og spinat
Serveret med div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris 49,- pr. person

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret