5-retters sæsonmenu (juli - sep) 2022

(Fra d.1 juli – d. 30 september)

Bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle 

Forret 1
Rimmet kammusling
Sød ærtepuré, karse, syltet citron og fermenteret peber-emulotion

Forret 2
Koldrøget tatar af færøsk laks fra egen røgeovn
Rygeostcreme, radisser, rødhavesyrer og purløgsblomst (purløgsblomst i sæson)

Serveret med hjemmebagte kuvertbrød af ølandshvede og spelt  

***

Hovedret 1

Langtidsmodnet oksehøjrebsfilet
Sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet
Små kartofler med estragonpesto og lys flødecremesauce
(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

Hovedret 2
Glaseret spidsbryst af ung-kalv
Bagt sommerkål med citron og vesterhavsost

***

Dessert
Hvid chokoladetrifli med danske sommerbær
Krokant, saltet karamel og jordbær-is

Ud af huset pris 349,- pr. person (Min. 6 pers.)
I huset pris 429,- pr. person (Min. 8 pers.)

Tilvalg af sæsonsalat

Eksempelvis spæde salater, grønne asparges, ramsløg, radiser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud og spinat
Serveret med div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris 49,- pr. person

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox