Bæredygtig, traditionel og af lokale råvarer
Menuen skal forudbestilles til hele selskabet ved reservation i restauranten
Aktuel fra d. 5 april – d. 26 juni
Koldrøget tatar af færøsk laks
Rørt med rygeostcreme, ramsløg og marinerede lammefjordsasparges
Mørbrad af grisebasse
Forårskål, syltet svampekompot og estragoncreme
Serveret med 1 kuvertbrød pr. pers. lavet på spelt
***
Sukkersaltet bryst af dansk landkylling fra Bangs Hønniker
Forårsgrønt fra Den Gamle Gaard og Mommarkstedet og citrontimiansky
Krogmodnet oksehøjrebsfilet
Små nye kartofler i urtepesto, forårsgrønt og tomatsalat i sød vinaigrette
***
Chokoladetærte
Med brændt marengs, rabarber (jordbær i sæsonen)
Serveret med hjemmelavet vaniljeis med saltet karamel
Pris i huset 429,- pr. pers. (min. 20 pers.)
Pris ud af huset 349,- pr. pers. (min. 6 pers.)