5-retters sæsonmenu (april - juni) 2022

Bæredygtig, traditionel og af lokale råvarer
Menuen skal forudbestilles til hele selskabet ved reservation i restauranten 

Aktuel fra d. 5 april – d. 26 juni

Koldrøget tatar af færøsk laks
Rørt med rygeostcreme, ramsløg og marinerede lammefjordsasparges

Mørbrad af grisebasse
Forårskål, syltet svampekompot og estragoncreme  

Serveret med 1 kuvertbrød pr. pers. lavet på spelt 

***

Sukkersaltet bryst af dansk landkylling fra Bangs Hønniker
Forårsgrønt fra Den Gamle Gaard og Mommarkstedet og citrontimiansky

Krogmodnet oksehøjrebsfilet
Små nye kartofler i urtepesto, forårsgrønt og tomatsalat i sød vinaigrette

***

Chokoladetærte
Med brændt marengs, rabarber (jordbær i sæsonen)
Serveret med hjemmelavet vaniljeis med saltet karamel

Pris i huset 429,- pr. pers. (min. 20 pers.)
Pris ud af huset 349,- pr. pers. (min. 6 pers.)

Tilvalg af sæsonsalat

Eksempelvis spæde salater, grønne asparges, ramsløg, radiser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud og spinat
Serveret med div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris 49,- pr. person

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret