Bæredygtig, traditionel og af lokale råvarer
Menuen skal forudbestilles ved reservation i restauranten
Aktuel fra d. 5 april – 3 juli
Varmrøget færøsk laks
Citron, purløgsmayonnaise og sæsonsylt
Kæmperejer
Hvidløgsdressing, grønne asparges, sprøde salater og søde perleløg
Serveret med hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede
***
Krogmodnet oksehøjrebsfilet
Forårsgrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard
Små kartofler i krydderurtesmør og svampeflødesauce
(I sæsonen nye kartofler)
Bryst af Dansk landkylling fra Bangs Hønniker
Forårsgrønt fra Den Gamle Gaard og Mommarkstedet
***
Citrontærte med brændt marengs
Rabarber (jordbær i sæsonen) og syrlige kys
Serveret med hjemmelavet is med karamelfudge
Pris i huset 359,- pr. pers. (min. 12 pers.)
Pris ud af huset 299,- pr. pers. (min. 6 pers.)