Frokostbord
Menuen kan bestilles fra
lørdag d. 8 januar tom. søndag d. 2 juli 2023
Menuen skal forudbestilles til hele selskabet ved reservation i restauranten min. 2 dage før ankomst
Karrysild
Æggesalat, rødløg og friterede kapersblomster
***
Skaldyrsalat
Håndpillede rejer, krabbekød, krebsehaler i dildmayonnaise med citron og asparges
***
Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Dild, citronmayo og syltede grønne tomater
***
Hønsesalat af frilandskyllinger fra Bangs Hønniker
Æbler, syltede agurker og bacon
***
Lun hjemmelavet flødepostej
Tørsaltet bacon, svampe, hjemmesyltede rødbeder
***
Rosastegt kalveculotte
Rosmarin polenta, marineret spidskålsalat vendt i basilikumspesto og vesterhavsost
***
Citronfromage
Mørk chokolade og brændt marengs
***
Inkl. hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød,
smør og krydderfedt
Pris i huset 425,- pr. pers. (min. 8 personer)
Pris ud af huset 379,- pr. pers. (min. 10 personer)
Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon
Tilvalg af 3 slags oste
3 oste fra små danske gårdmejerier
Syltede sveskeblommer, portvinskaramelliserede nødder og hjemmebagt brød
Pris 89,- pr. pers.
Tilvalg af fiskefilet
Pris 69,- pr. pers.