Frokostbord

Menuen kan bestilles fra
lørdag d. 8 januar tom. søndag d. 2 juli 2023

Menuen skal forudbestilles til hele selskabet ved reservation i restauranten min. 2 dage før ankomst  

Karrysild
Æggesalat, rødløg og friterede kapersblomster

***

Skaldyrsalat
Håndpillede rejer, krabbekød, krebsehaler i dildmayonnaise med citron og asparges

***

Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Dild, citronmayo og syltede grønne tomater

***

Hønsesalat af frilandskyllinger fra Bangs Hønniker
Æbler, syltede agurker og bacon

***

Lun hjemmelavet flødepostej
Tørsaltet bacon, svampe, hjemmesyltede rødbeder

***

Rosastegt kalveculotte
Rosmarin polenta, marineret spidskålsalat vendt i basilikumspesto og vesterhavsost

***

Citronfromage
Mørk chokolade og brændt marengs

***

Inkl. hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød,
smør og krydderfedt

Pris i huset 425,- pr. pers. (min. 8 personer)
Pris ud af huset 379,- pr. pers. (min. 10 personer)
Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon

Tilvalg af 3 slags oste

3 oste fra små danske gårdmejerier
Syltede sveskeblommer, portvinskaramelliserede nødder og hjemmebagt brød

Pris 89,- pr. pers. 

Tilvalg af fiskefilet

Pris 69,- pr. pers. 

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret