

5-retters sæsonmenu /bryllupsmenu
April – juni 2025
Forret 1
Tatar på rimmet kammusling med jordskokkepuré, syltede perleløg, friske urter og sprød malt
Forret 2
Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn med asparges fra Lammefjorden, rygeostcreme og citron gel
Serveret med 2 stk. surdejs kuvertbrød
***
Hovedretter
Sukkersaltet kyllingebryst marineret i ramsløgspesto
&
Langtidsstegt oksehøjrebsfilet med timian og hvidløg
Serveres med sæsongrønt fra Den Gamle Gaard, små stegte kartofler (nye kartofler i sæson) samt aromatisk kalveglace
***
Dessert
Chokoladekage på chokolade fra Valrhona, rabarber, hvid chokolade, marengs og hjemmelavet rabarber parfaits
I huset 439,- pr. person (Min. 20 pers)
Ud af huset 349,- pr. person (Min. 10 pers.)
Tilvalg af sæsonsalat
2 slags sæsonsalater af eksempelvis:
Spæde salater, perlebyg, hyben, salater med cruditeér, søde tomater i vinaigrette, diverse urter, kerner samt dressing
Pris 59,- pr. person
Vi anbefaler at man bestiller sæsonsalat til alle i selskabet
Ved allergener er du velkommen til at
kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk
eller telefon 46 49 19 30