5-retters sæsonmenu /bryllupsmenu

April – juni 2025

Forret 1

Tatar på rimmet kammusling med jordskokkepuré, syltede perleløg, friske urter og sprød malt

Forret 2

Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn med asparges fra Lammefjorden, rygeostcreme og citron gel 

Serveret med 2 stk. surdejs kuvertbrød

***

Hovedretter

Sukkersaltet kyllingebryst marineret i ramsløgspesto 

&

Langtidsstegt oksehøjrebsfilet med timian og hvidløg

Serveres med sæsongrønt fra Den Gamle Gaard, små stegte kartofler (nye kartofler i sæson) samt aromatisk kalveglace

***

Dessert
Chokoladekage på chokolade fra Valrhona, rabarber, hvid chokolade, marengs og hjemmelavet rabarber parfaits 

I huset 439,- pr. person (Min. 20 pers)
Ud af huset 349,- pr. person (Min. 10 pers.) 

Tilvalg af sæsonsalat

2 slags sæsonsalater af eksempelvis:
Spæde salater, perlebyg, hyben, salater med cruditeér, søde tomater i vinaigrette, diverse urter, kerner samt dressing

Pris 59,- pr. person
Vi anbefaler at man bestiller sæsonsalat til alle i selskabet

Ved allergener er du velkommen til at
kontakte os på mail
info@skoemagerkroen.dk
eller telefon
46 49 19 30

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret