Vejledning til Skoemagerkroens Frokostbord
Gældende fra januar – marts 2025 (udleveret KOLD)
Kolde serveringer
Alle kolde anretninger er færdigtilberedte – dem kan I sætte direkte på bordet.
Marineret sild med karrysalat og æg fra de gamle gårde
Gravad færøsk laks med rævesauce og fennikel-crudité
Meunierestegt rødspættefilet med kapersremoulade og tyttebær
(Rødspættefileterne varmes ved 160 grader i 5-7 min, husk at fjern låget)
***
Varme serveringer
I skal selv lune de varme elementer og anrette i egne skåle og fade.
Terrine på kalv og svin med sennepsmayonnaise, peberrod og rødbeder
***
Flødepostej med stegte svampe, bacon og drueagurker
(Flødepostejen varmes ved 160 grader i 12-15 min, husk at fjern låget)
***
Medaljon på svinemørbrad med bløde løg og flødesauce
(Medaljonerne varmes ved 160 grader i 10-15 min, husk at fjern låget, saucen vares i gryde)
***
Æbletrifli med creme chantilly, hvid chokolade og makroner
Inkl. Hjemmebagt rugbrød og surdejsfranskbrød.
Krydderfedt med fedtegrever, saltet smør.
☀ Velbekomme og rigtig god fornøjelse fra alle os på Skoemagerkroen ☀
OBS! ALT service skal retur!
(glas, porcelæn, brædder, kasser mv. – IKKE foliebakker)
Returnering af service er ønskes primært fra tirsdag, onsdag og torsdag.
Ved ankomst til kroen bedes du venligst gå ind ad den røde port og stille servicen på det høje træbord
(vedlæg venligst en seddel, hvorpå navnet fra bestillingen er noteret)
Vejledning til 5-retters sæsonmenu
Gældende fra januar – marts 2025 (udleveret VARM)
Ved bestillinger af sæsonmenuen vil hovedretselementerne være pakket i varmekasser.
I skal selv lune saucen og anrette hovedretterne i egne skåle og fade.
Forretter – første servering
Forretterne er anrettet i patentglas og lige til at sætte på bordet.
Koldrøget laks med friskost, syltet stikkelsbær og dild
Skoemagerkroens 6 mdr. skinke, svampeflan, trøffelmayonnaise og karse
Server med surdejsbrød på spelt og ølandshvede.
Brødet lunes i en forvarmet ovn ved 165 grader (varmluft) i ca. 3-5 min inden servering.
Hovedretter – anden servering
Hovedretterne ankommer i varmekasse, der holdes lukket – så vidt muligt – indtil det skal anrettes og serveres.
Vær opmærksom på at saucen evt. skal omrøres og lunes.
Farseret fasanbryst med grønkålssalat, ristet kastanjer, tyttebær og saltet mandler
(Fasanbrystet deles forsigtigt i 2 stykker og serveres på fadet, med den færdiganrettet salat ved siden af)
Langtidsstegt kalvefilet med timian, sæsonens grønt, sauce madeira, stegte kartofler
(Kalvefileten skæres i skiver af ca. 1 cm tykkelse og serveres på fad med tilhørende sæsongrønt)
***OBS*** Grøntsagerne, kartoflerne, sæsongrønt og saucen er fælles tilbehør, til begge slags kød.
Dessert – tredje servering
Passionsfrugt med mascarponecreme, hvid chokolade, ladyfingers og parfait
Desserten er anrettet i patentglas, vend isen ud på låget af glasset dette gøres letteste ved at dyppe isen i varmt vand, temperere i 3-5 min og serveres.
Velbekomme og rigtig god fornøjelse fra alle os på Skoemagerkroen
OBS! ALT service og varmekasser skal retur!
(termokasser, glas, porcelæn, brædder mv. – IKKE foliebakker)
Returnering af service ønskes primært fra tirsdag, onsdag og torsdag.
Ved ankomst til kroen bedes du venligst gå ind ad den røde port og stille servicen på det høje træbord
(vedlæg venligst en seddel, hvorpå navnet fra bestillingen er noteret).
Vejledning til 5-retters sæsonmenu
Gældende fra januar – marts 2025 (udleveret KOLD)
Ved bestillinger af sæsonmenuen vil hovedretselementerne være pakket i varmekasser.
I skal selv lune saucen og anrette hovedretterne i egne skåle og fade.
Forretter – første servering
Forretterne er anrettet i patentglas og lige til at sætte på bordet.
Koldrøget laks med friskost, syltet stikkelsbær og dild
***
Skoemagerkroens 6 mdr. skinke, svampeflan, trøffelmayonnaise og karse
Server med surdejsbrød på spelt og ølandshvede.
Brødet lunes i en forvarmet ovn ved 160 grader (varmluft) i ca. 3-5 min inden servering.
Hovedretter – anden servering
Farseret fasanbryst med grønkålssalat, ristet kastanjer, tyttebær og saltet mandler
(Fasanbrystet varmes ved 160 grader i 12-15 min, husk at fjern låget)
Fasanbrystet deles forsigtigt i 2 og serveres på fadet, med den færdiganrettet salat ved siden af
***
Langtidsstegt kalvefilet med timian, sæsonens grønt, sauce madeira, stegte kartofler
(Kalvefileten varmes ved 160 grader i 12-15 min, husk at fjern låget)
(Kartofler varmes ved 160 grader i 15 min, husk at fjern låget)
(Sæsongrønt varmes ved 160 grader i 10 min, husk at fjern låget)
(sauce madeira varmes i gryde)
Kalvefileten skæres i skiver af ca. 1 cm tykkelse og serveres på fad med tilhørende sæsongrønt
***OBS*** Grøntsagerne, kartoflerne, sæsongrønt og saucen er fælles tilbehør, til begge slags kød.
Dessert – tredje servering
Passionsfrugt med mascarponecreme, hvid chokolade, ladyfingers og parfait
Desserten er anrettet i patentglas, vend isen ud på låget af glasset dette gøres letteste ved at dyppe isen i varmt vand, temperere i 3-5 min og serveres.
☀ Velbekomme og rigtig god fornøjelse fra alle os på Skoemagerkroen ☀
OBS! ALT service og varmekasser skal retur!
(termokasser, glas, porcelæn, brædder mv. – IKKE foliebakker)
Returnering af service ønskes primært fra tirsdag, onsdag og torsdag.
Ved ankomst til kroen bedes du venligst gå ind ad den røde port og stille servicen på det høje træbord
(vedlæg venligst en seddel, hvorpå navnet fra bestillingen er noteret).