6-retters Signaturmenu

Vi anbefaler seneste ankomst kl. 19:30 i målet om den bedste oplevelse, hvis I ønsker at smage vores signaturmenu

Menuen skal bestilles til hele selskabet

Vær opmærksom på, at menuen løbende skifter af hensyn til sæsonens friske råvarer. 

(Vegetarisk alternativ)
 Jomfruhummer, friteret østers, shortrib
***
(Vegetarisk)
Kammusling, peberrod, granité, kærnemælk, caviar

***
(Vegetarisk alternativ)
Syltet helleflynder, spinat, valnødder, gammel knas, brunet smør 
***
(Vegetarisk alternativ)
Vagtel, trøffel, confiteret løg, reduceret hønsesky
***
(Vegetarisk)
Glaseret rødbede, hasselnød, syltede sennepskorn, gedeost
***
(Vegetarisk)
Blodappelsin, marscaponeskum, lakrids, bagt marengs

6-retters signaturmenu 795,-
6 gl. vinmenu 895,- / vinmenu, små glas 750,-
6-retters vegetarmenu 795,-
6 gl. vinmenu 895,- / 6 gl. økologisk saft, juicemenu 495,-

***

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller
telefon 46 49 19 30 

 

Holbergs Gourmetoplevelse

En opgradering af vores signaturmenu, hvor en særlig udvalgt vinmenu vil akkompagnere og fremhæve smagsnuancerne i hver enkelt ret

Menuen skal bestilles til hele selskabet 

Intro
Skoemagerkroens signaturcocktail
***
6-retters signaturmenu
***
6 gl. vinmenu
***
Kaffe, avec og sødt
Pris pr. person 1950,- / vinmenu, små glas 1750,-

Aften

Forret
Sæsonens smage
Tre serveringer
Pris 195,- 

Hovedretter
Freygaard prime rib stegt på ben
(krogmodnet i min. 4 uger)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
Pris 450,-

Syltet helleflynder, spinat, valnødder,
gammel knas, brunet smør
Pris 325,- 

Dessert & Ost

Udvalg af fire oste fra små danske gårdmejerier
Serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
185,-

Blodappelsin
Mascarponeskum, lakrids, hvid chokolade, bagt marengs 155,-

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
175,-

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk 
eller telefon 46 49 19 30

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret