Vi elsker anledninger til at samles om et godt og traditionsrigt måltid, og påsken er en alle tiders undskyldning for at fylde bordet – og maven – med masser af smag.

Vores påskebord er kreeret ud fra en tanke om, at kun det bedste er godt nok. Vi garanterer som sædvanlig lokale, friske råvarer af den højeste kvalitet.

Aktuel skærtorsdag (d.1/4), langfredag (d. 2/4), lørdag d. 3/4, påskedag (d. 4/4)

og 2. påskedag (d. 5/4)

Påskebord 2021

(Min. pers.)

Stegte sild

Dijon, dild, æbler, kapers og skalotteløg

***

Påskesild

Æggesalat, rødbeder, rødløg og friteret kapers

***

Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn

Peberrodsmayonnaise og rødløgschutney

***

Hønsesalat af frilandskylling fra Bangs Hønniker

Æbler, syltede agurker og peberbacon

***

Lun hjemmelavet flødepostej

Tørsaltet bacon, svampe og hjemmesyltede rødbeder

***

Rosastegt kalveculotte

Spidskålsalat med estragon, græskarkerner, æbler og purløg

***

BBQ glaseret lammeskank

Grillet citron, ærtepuré og mynte

***

Gammeldags æblekage

med makron, ribsgele og vaniljeflødeskum

Ud af huset 269,- pr. person (Min. 2 pers.)
I huset 349,- pr. person (Min. 2 pers.)

Inkl. Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød,

smør og krydderfedt

Tilvalg

3 slags oste fra små danske gårdmejerier
med portvinskaramelliserede nødder og syltede sveskeblommer
(osten kan ikke vælges som erstatning til kagen)
Pris 79,- pr. person

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret