Vi elsker anledninger til at samles om et godt og traditionsrigt måltid, og påsken er en alle tiders undskyldning for at fylde bordet – og maven – med masser af smag.
Vores påskebord er kreeret ud fra en tanke om, at kun det bedste er godt nok. Vi garanterer som sædvanlig lokale, friske råvarer af den højeste kvalitet.
Aktuel skærtorsdag (d.1/4), langfredag (d. 2/4), lørdag d. 3/4, påskedag (d. 4/4)
og 2. påskedag (d. 5/4)
Påskebord 2021
(Min. pers.)Stegte sild
Dijon, dild, æbler, kapers og skalotteløg
***
Påskesild
Æggesalat, rødbeder, rødløg og friteret kapers
***
Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Peberrodsmayonnaise og rødløgschutney
***
Hønsesalat af frilandskylling fra Bangs Hønniker
Æbler, syltede agurker og peberbacon
***
Lun hjemmelavet flødepostej
Tørsaltet bacon, svampe og hjemmesyltede rødbeder
***
Rosastegt kalveculotte
Spidskålsalat med estragon, græskarkerner, æbler og purløg
***
BBQ glaseret lammeskank
Grillet citron, ærtepuré og mynte
***
Gammeldags æblekage
med makron, ribsgele og vaniljeflødeskum
Ud af huset 269,- pr. person (Min. 2 pers.)
I huset 349,- pr. person (Min. 2 pers.)
Inkl. Hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød,
smør og krydderfedt
Tilvalg
3 slags oste fra små danske gårdmejerier
med portvinskaramelliserede nødder og syltede sveskeblommer
(osten kan ikke vælges som erstatning til kagen)
Pris 79,- pr. person