Kalven & Vegetaren
Fra onsdag d. 26 januar tom. fredag d. 28 januar 2022.
Et umage par i den gastronomiske verden?
Ikke på Skoemagerkroen – her sætter vi fokus på samspillet mellem det grønne køkken og det danske kalvekød.
Vi byder indenfor til vegetaren såvel som kødelskeren i én og samme menu.
I hele tre dage sætter vi fokus på havens herligheder, bæredygtighed, lokale råvarer og ikke mindst klimaet.
Menu
Sæsonens grønne smage
***
Morkelconsummé, fyldte morkler, timian og svampepickles
***
Chateaubriand af kalvemørbrad fra Himmerland, pastinak og trøffelsauce
Muligt at bestille denne ret vegetarisk
***
Rødbede, solbærmoussé, lakrids, kørvel og sprød tuille
Book allerede nu for at sikre dig plads
Pris kun 450,- pr pers.
Praktisk information
Arrangementet kan bookes til aftenservering
fra onsdag d. 26 januar tom. fredag d. 28 januar 2022
Ved online bordreservation bedes I venligst notere:
“Kalven & Vegetaren”
Vær opmærksom på, at tidligste bordreservation til aften er 17:30 og at seneste bordreservation er 20:45
Arrangementet vil finde sted i Skoemagerkroens egne historiske lokaler på adresse:
Landevejen 4, 4060 Kirke Såby.
4 retter for kun 450,- pr. pers.
Vi tager imod kort, MobilePay, kontanter og gavekort
50% på alle værelser og hytter i januar og februar med ankomst enten onsdag eller torsdag
Morgenmaden bliver serveret kl. 09:00.
Tilbuddet gælder alle kroens gæster.