Frokostbord (oktober - november 2023)
Menuen er aktuel fra onsdag d. 4 oktober tom.
torsdag d. 16 november 2023
Menuen skal forudbestilles til hele selskabet ved reservation i restauranten min. 2 dage før ankomst
Karrysild
Æggesalat, rødløg, friterede kapersblomster
Panko stegt fiskefilet
Hjemmelavet kapersremoulade, tyttebær, citron
Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Dild, citronmayo, syltede grønne tomater
Hønsesalat af frilandskyllinger fra Bangs Hønniker
Æbler, syltede agurker, bacon
Lun hjemmelavet flødepostej
Tørsaltet bacon, svampe, hjemmesyltede rødbeder
Rosastegt kalveculotte
Smørdampet sensommergrønt, marineret spidskålsalat vendt i basilikumspesto, vesterhavsost
Gammeldags Æblekage
Flødeskum, gelé, hvid chokolade, knas
***
Inkl. hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød,
smør og krydderfedt
Pris i huset 439,- pr. pers. (min. 8 personer)
Pris ud af huset 399,- pr. pers. (min. 10 pers.)
Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon
Tilvalg af 3 slags oste
3 oste fra små danske gårdmejerier
Syltede sveskeblommer, portvinskaramelliserede nødder og hjemmebagt brød
Pris 89,- pr. pers.