Skoemagerkroens
Fisk & Skaldyrsfestival

Glæd dig til en hel uge, hvor fjord og hav finder vej til vores restaurant.

Reserver bord til Fisk- og Skaldyrsfestival på Skoemagerkroen – vi byder indenfor til aftenservering fra:
torsdag d. 5 februar tom. lørdag d. 14 februar 2026.

Vores køkken, anført af køkkenchef Kasper Larsen, har skabt en imponerende 12-retters fisk- og skaldyrsmenu.

Årets tema er: Fjorden – havet, søen og røgen. 
Alt serveres i nytænkende kreationer med fokus på unikke og overraskende smagskombinationer.

Menuen er sæsonbetonet og baseret på lokale og unikke råvarer – fra jord til bord.
Serveringen tager udgangspunkt i sharefood, der inviterer til samtaler om havet, vores smukke fjord og lokale producenter.

Glæd jer til en festival, der pirrer sanserne og giver jer et indblik i vores tilgang til mad, håndværk og kærligheden til råvarerne.

12-retters fisk og skaldyrsmenu 
Pris 699,-
 
Tilvalg af signaturcocktail
Pris 125,- 
 
Tilvalg af 5-glas vinmenu
Pris 699,- 
 

Fisk & Skaldyrsophold

Forkæl dig selv og din kære med en oplevelse ud over det sædvanlige og opgradér til følgende oplevelse:

Kaffe og sødt ved ankomst

***
12 retters fisk- og skaldyrsmenu

***
Signaturcocktail inden middagen
***
5-glas vinmenu sammensat af vores Sommelier,
Camilla Plougsted

***
Overnatning i hyggeligt indrettet dobbeltværelse
eller idylisk naturhytte
***
Luksus morgenmad

Fisk & skaldyrsophold 
Pris 1.795 pr. pers. ekskl. vinmenu
Pris 2.495,- pr. pers. inkl. vinmenu

Muligt at opgradere til et luksusværelse til pris
175,- pr. pers. eller suite til pris 395,- pr. pers 
Morgenmad serveres kl. 09:00 
Check in muligt fra kl. 14:30
Check ud inden kl. 11:00

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret