Fisk & Skaldyrsfestival 2023

Aktuel i uge 7, herunder: Frokost: fredag d. 17 februar – søndag d. 19 februar Aften: mandag d. 13 februar – søndag d. 19 februar 

Vores køkken har virkelig lagt i ovnen til en fantastisk fisk & skaldyrsfestival.
Kokkene vil sammensætte en stor 12-retters menu, så I gæster kan læne jer tilbage og nyde lækkerierne. 

Temaet er Isefjorden, hav, sø og røg!

Menuen er kreativ og af lokale råvarer fra jord til bord. Serveringen vil tage udgangspunkt i en sharefood servering, der kan inspirere til en samtale om havet, vores skønne fjord, bæredygtighed og lokale råvarer.

Glæd jer til en festival der pirrer sanserne og inddrager dig i vores måde at lave mad på.

Pris for 12-retter kun 695,- pr pers.

Praktisk information

Aktuel i uge 7, herunder: Frokost: fredag d. 17 februar – søndag d. 19 februar Aften: mandag d. 13 februar – søndag d. 19 februar 

Ved online bordreservation bedes I venligst notere:
“Fisk & Skaldyrsfestival”

Vær opmærksom på, at frokostserveringen slutter 16:15 og at tidligste bordreservation til aften er 17:30

Arrangementet vil finde sted i Skoemagerkroens egne historiske lokaler på adresse:
Landevejen 4, 4060 Kirke Såby. 

12 retter for kun 695,- pr. pers. 
Vi tager imod kort, MobilePay, kontanter og gavekort

Særpris 500,- pr. pers. for overnatning i dobbeltværelse
Mulighed for tilkøb af
morgenmad til pris 225,-. pr. pers.Morgenmaden bliver serveret kl. 09:00 
 
Tilbuddet gælder alle gæster der deltager i festivalen 
 
Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret