Aften a la carte

Kroens hjemmelavede snacks 
Smage af mark & fjord

Saltede mandler
45,- 
Grønne oliven fra Sevilla
45,-
Baerii caviar, jordskok, fløde, purløgsolie
120,-
Confiteret duelår, stikkelsbær barbecue,
svampe emulsion
65,-
Sprød rilettekugle af gris, rødbedegelé,
amarant
55,-
Pani puri, selleri tatar, miso, friskost
45,- 

Køkkenets 3 udvalgte snacks 135,- 

Forret
Rimmet helleflynder
Syltede grønne tomater, estragon, sprød malt,
kærnemælk is
165,- 

Rødtunge stegt på brød
Græskarpuré, hummerbisque, syltede trompethatte
175,- 

Hovedretter
Havtaske stegt på ben 
Kantareller, langtidsbagte tomater, kartoffelcreme, sauce beurre blanc
385,-

Peber tournedos
(Oksemørbrad fra Himmerlands kvæg)
Sæsongrønt, håndskårne fritter,
friteret løgringe, pebersauce 
425,-

Freygaard prime rib stegt på ben
(krogmodnet i min. 4 uger)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
450,-

Dessert & Ost

Udvalg af fire oste fra små danske gårdmejerier
Serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
185,-

Kirsebær, flødeost, hvid chokolade, mandler 
165,- 

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
175,-

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk 
eller telefon 46 49 19 30

3-retters aftenmenu

Alle vores menuer består af råvarer fra lokale producenter og vi sætter en ære i at fremme hver enkelt smagsnuance i hver enkelt råvarer. 

Rødtunge stegt på brød, græskarpuré, hummerbisque, syltede trompethatte  

***
Gråand, rehydreret rødbede, fermenteret peber, jordskok, saltede solbær

***
Kirsebær, flødeost, hvid chokolade, mandler   
495,- 

Smag på Fjordlandet

En aften bygget på nydelse, oplevelse og gastronomi

Baerii caviar, jordskok, fløde, purløgsolie

Confiteret duelår, stikkelsbær barbecue,
svampe emulsion

Sprød rilettekugle af gris, rødbedegelé,
amarant

***
(Vegetarisk alternativ)
Rimmet helleflynder, syltede grønne tomater, estragon, sprød malt, kærnemælk is

***
(Vegetarisk alternativ)
Rødtunge stegt på brød, græskarpuré, hummerbisque, syltede trompethatte  

***
(Vegetarisk alternativ)
Gråand, rehydreret rødbede, fermenteret peber, jordskok, saltede solbær

***
(Vegetarisk)
Kirsebær, flødeost, hvid chokolade, mandler   

Menu 795,- 
Menu inkl. vinmenu 1.450,- 

***
Menuen skal bestilles til hele bordet. 
Vi anbefaler seneste ankomst kl. 19:30 i målet om den bedste oplevelse. 

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller
telefon 46 49 19 30 

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret