Aften a la carte
Kroens hjemmelavede snacks
Smage af mark & fjord
Saltede mandler
45,-
Grønne oliven fra Sevilla
45,-
Baerii caviar, jordskok, fløde, purløgsolie
120,-
Confiteret duelår, stikkelsbær barbecue,
svampe emulsion
65,-
Sprød rilettekugle af gris, rødbedegelé,
amarant
55,-
Pani puri, selleri tatar, miso, friskost
45,-
Køkkenets 3 udvalgte snacks 135,-
Forret
Rimmet helleflynder
Syltede grønne tomater, estragon, sprød malt,
kærnemælk is
165,-
Rødtunge stegt på brød
Græskarpuré, hummerbisque, syltede trompethatte
175,-
Hovedretter
Havtaske stegt på ben
Kantareller, langtidsbagte tomater, kartoffelcreme, sauce beurre blanc
385,-
Peber tournedos
(Oksemørbrad fra Himmerlands kvæg)
Sæsongrønt, håndskårne fritter,
friteret løgringe, pebersauce
425,-
Freygaard prime rib stegt på ben
(krogmodnet i min. 4 uger)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
450,-
Dessert & Ost
Udvalg af fire oste fra små danske gårdmejerier
Serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
185,-
Kirsebær, flødeost, hvid chokolade, mandler
165,-
Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
175,-
Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk
eller telefon 46 49 19 30
3-retters aftenmenu
Alle vores menuer består af råvarer fra lokale producenter og vi sætter en ære i at fremme hver enkelt smagsnuance i hver enkelt råvarer.
Rødtunge stegt på brød, græskarpuré, hummerbisque, syltede trompethatte
***
Gråand, rehydreret rødbede, fermenteret peber, jordskok, saltede solbær
***
Kirsebær, flødeost, hvid chokolade, mandler
495,-
Smag på Fjordlandet
En aften bygget på nydelse, oplevelse og gastronomi
Baerii caviar, jordskok, fløde, purløgsolie
Confiteret duelår, stikkelsbær barbecue,
svampe emulsion
Sprød rilettekugle af gris, rødbedegelé,
amarant
***
(Vegetarisk alternativ)
Rimmet helleflynder, syltede grønne tomater, estragon, sprød malt, kærnemælk is
***
(Vegetarisk alternativ)
Rødtunge stegt på brød, græskarpuré, hummerbisque, syltede trompethatte
***
(Vegetarisk alternativ)
Gråand, rehydreret rødbede, fermenteret peber, jordskok, saltede solbær
***
(Vegetarisk)
Kirsebær, flødeost, hvid chokolade, mandler
Menu 795,-
Menu inkl. vinmenu 1.450,-
***
Menuen skal bestilles til hele bordet.
Vi anbefaler seneste ankomst kl. 19:30 i målet om den bedste oplevelse.
Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller
telefon 46 49 19 30