Skoemagerkroens
Fisk & Skaldyrsfestival
Glæd dig til en hel uge, hvor fjord og hav finder vej til vores restaurant.
Reserver bord til Fisk- og Skaldyrsfestival på Skoemagerkroen – vi byder indenfor til aftenservering fra:
torsdag d. 5 februar tom. lørdag d. 14 februar 2026.
Vores køkken, anført af køkkenchef Kasper Larsen, har skabt en imponerende 12-retters fisk- og skaldyrsmenu.
Årets tema er: Fjorden – havet, søen og røgen.
Alt serveres i nytænkende kreationer med fokus på unikke og overraskende smagskombinationer.
Menuen er sæsonbetonet og baseret på lokale og unikke råvarer – fra jord til bord.
Serveringen tager udgangspunkt i sharefood, der inviterer til samtaler om havet, vores smukke fjord og lokale producenter.
Glæd jer til en festival, der pirrer sanserne og giver jer et indblik i vores tilgang til mad, håndværk og kærligheden til råvarerne.
Pris 125,-
Pris 699,-
Fisk & Skaldyrsophold
Forkæl dig selv og din kære med en oplevelse ud over det sædvanlige og opgradér til følgende oplevelse:
Kaffe og sødt ved ankomst
***
12 retters fisk- og skaldyrsmenu
***
Signaturcocktail inden middagen
***
5-glas vinmenu sammensat af vores Sommelier,
Camilla Plougsted
***
Overnatning i hyggeligt indrettet dobbeltværelse
eller idylisk naturhytte
***
Luksus morgenmad
Fisk & skaldyrsophold
Pris 1.795 pr. pers. ekskl. vinmenu
Pris 2.495,- pr. pers. inkl. vinmenu
Muligt at opgradere til et luksusværelse til pris
175,- pr. pers. eller suite til pris 395,- pr. pers
Morgenmad serveres kl. 09:00
Check in muligt fra kl. 14:30
Check ud inden kl. 11:00