5-retters sæsonmenu & bryllupsmenu
Januar – Marts 2026
Forret 1
Tatar på koldrøget ørred fra Musholm vendt i rygeostcreme, græskarkompot og sprød malt
Forret 2
Skaldyrscocktail med henkogte tomater, hummermayonnaise og bitre salater
Serveret med 2 stk. surdejs kuvertbrød
***
Hovedretter
Sukkersaltet fasanbryst med honningglaseret gulerødder
&
Langtidsstegt oksefilet fra kornfodret kvæg med timianssky og grønt fra Den Gamle Gaard
***
Dessert
Gateau Marcel med kompot på mørke bær, valnødder og appelsinparfait
I huset 495,- pr. person (Min. 20 pers)
Ud af huset 369,- pr. person (Min. 4 pers.)
Tilvalg af sæsonsalat
2 slags sæsonsalater af eksempelvis:
Spæde salater, perlebyg, hyben, salater med cruditeér, søde tomater i vinaigrette, diverse urter, kerner samt dressing
Pris 59,- pr. person
Vi anbefaler at man bestiller sæsonsalat til alle i selskabet
Ved allergener er du velkommen til at
kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk
eller telefon 46 49 19 30