5-retters sæsonmenu & bryllupsmenu

Januar – Marts 2026

Forret 1

Tatar på koldrøget ørred fra Musholm vendt i rygeostcreme, græskarkompot og sprød malt

Forret 2

Skaldyrscocktail med henkogte tomater, hummermayonnaise og bitre salater

Serveret med 2 stk. surdejs kuvertbrød

***

Hovedretter

Sukkersaltet fasanbryst med honningglaseret gulerødder

&

Langtidsstegt oksefilet fra kornfodret kvæg med timianssky og grønt fra Den Gamle Gaard

***

Dessert

Gateau Marcel med kompot på mørke bær, valnødder og appelsinparfait

I huset 495,- pr. person (Min. 20 pers)
Ud af huset 369,- pr. person (Min. 4 pers.) 

Tilvalg af sæsonsalat

2 slags sæsonsalater af eksempelvis:
Spæde salater, perlebyg, hyben, salater med cruditeér, søde tomater i vinaigrette, diverse urter, kerner samt dressing

Pris 59,- pr. person
Vi anbefaler at man bestiller sæsonsalat til alle i selskabet

Ved allergener er du velkommen til at
kontakte os på mail
info@skoemagerkroen.dk
eller telefon
46 49 19 30

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret