4-retters aftenmenu
Alle vores menuer består af råvarer fra lokale producenter og vi sætter en ære i at fremme hver enkelt smagsnuance i hver enkelt råvarer.
Vær opmærksom på, at menuen løbende skifter ud fra sæsonens aktuelle råvarer.
Menuen skal bestilles til hele selskabet
Kammusling, peberrod, granité, kærnemælk, caviar
***
Syltet helleflynder, spinat, valnødder,
gammel knas, brunet smør
***
Vagtel, trøffel, confiteret løg, reduceret hønsesky
***
Blodappelsin, marscaponeskum, lakrids, bagt marengs
I huset pris 550,- pr. person
Menuen skal bestilles til hele selskabet
Aften
Forret
Sæsonens smage
Tre serveringer
Pris 195,-
Hovedretter
Freygaard prime rib stegt på ben
(krogmodnet i min. 4 uger)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
Pris 450,-
Syltet helleflynder, spinat, valnødder,
gammel knas, brunet smør
Pris 325,-
Dessert & Ost
Udvalg af fire oste fra små danske gårdmejerier
Serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
185,-
Blodappelsin
Mascarponeskum, lakrids, hvid chokolade, bagt marengs 155,-
Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
175,-
Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk
eller telefon 46 49 19 30