4-retters aftenmenu

Alle vores menuer består af råvarer fra lokale producenter og vi sætter en ære i at fremme hver enkelt smagsnuance i hver enkelt råvarer.

Vær opmærksom på, at menuen løbende skifter ud fra sæsonens aktuelle råvarer. 

Menuen skal bestilles til hele selskabet 

Kammusling, peberrod, granité, kærnemælk, caviar
***
Syltet helleflynder, spinat, valnødder,
gammel knas, brunet smør
***
Vagtel, trøffel, confiteret løg, reduceret hønsesky
***
Blodappelsin, marscaponeskum, lakrids, bagt marengs

I huset pris 550,- pr. person 
Menuen skal bestilles til hele selskabet

 

Aften

Forret
Sæsonens smage
Tre serveringer
Pris 195,- 

Hovedretter
Freygaard prime rib stegt på ben
(krogmodnet i min. 4 uger)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
Pris 450,-

Syltet helleflynder, spinat, valnødder,
gammel knas, brunet smør
Pris 325,- 

Dessert & Ost

Udvalg af fire oste fra små danske gårdmejerier
Serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
185,-

Blodappelsin
Mascarponeskum, lakrids, hvid chokolade, bagt marengs 155,-

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
175,-

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk 
eller telefon 46 49 19 30

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret