Skoemagerkroens 5-retters Nytårsmenu 2024

Serveret med koldhævet surdejsbrød og smør

Cremet blåmuslinge-bouillon med urter i brunoise, persilleolie og kørvel
***
Mosaik på sejfilet, hummercreme, citronmayonnaise, frisée og syltede perleløg
***
Rødbedetatar rørt med miso, friskost,
karse og dijon
***
Rosastegt kalvefilet, balsamico glaseret løg, jordskokkepuré, mandler, urter, sauce Madeira
***
Trippel chokoladekage med krokant, ristede hasselnødder, syltede solbær, solbær broken gel

Pris 555,- pr. pers.
(Min. 2 pers.)

Tilvalg

Tre hjemmelavede kanapéer til
Kongens nytårstale

1) Kartoffelkrokette med vesterhavsost, hvidløg og karamelliseret løgpuré
2) Gravad okseinderlår med fermenteret peber og sprød crouton
3) Pani puri med Skoemagerkroens 6 mdr. skinke og trøffelmayonnaise

139,- for 3 snacks

Kaviar fra Lyksvad med blinis, Unika creme fraiche og rødløg
10 gram til pris 195,-

Pighvar til hovedret
Til dig der ønsker fisk som ekstra tilvalg til hovedretten 
149,-/stk.

Kransekage med chokolade og nougat
49,-/stk.

Stor hjemmelavet cheeseburger
Til dagen derpå / natmad eller som børnemenu
Stor 250 gram hakkebøf af oksetykkam, tomatdressing, tørsaltet bacon, cheddarost, drueagurker
Serveret med varm-selv-fritter og salatmayonnaise
169,-/stk.

Vinpakke
Bestående af 5 flasker vin, heraf
3 flasker hvidvin
1 flaske rødvin
1 flaske dessertvin

Mere information om vine følger 
795,- pr. vinpakke

***

VEGETARMENU

Serveret med koldhævet surdejsbrød og smør 

Svampe consommé, confiterede svampe, persilleolie og kørvel
***
Mosaik på saltbagt selleri, citronmayonnaise, maltjord, frisée og syltede perleløg
***
Rødbedetatar rørt med miso, friskost, karse og dijon
***
Sprød risottokugle, jordskokkepuré, balsamico, glaseret løg, mandler og urter
***
Trippel chokoladekage med krokant, ristede hasselnødder, syltede solbær og solbær broken gel

Pris 555,- pr. pers.
(Min. 1 pers.)
 

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret