5- retters sæsonmenu (oktober - december)

Seneste afhentningsdato er d. 19 december

Forretter
Varmrøget færøsk laks fra egen røgeov
Sæsonkompot, dildemulsion, rødsyrer og maltflager

***

Rillette af frilandsand rørt med
Cornichoner, ristede græskarkerner og peberrod
Hertil æbletimiankompot

***

Serveres med hjemmebagte flutes bagt på spelt og ølandshvede 

Hovedretter
Krogmodnet oksehøjrebsfilet
Efterårs-/vinter grønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard
Portvinssauce og små saltbagte kartofler med krydderurtesmør

***

Mørbrad af grisebasse
Vinter grønt, gratineret blomkåls gratin og svampeflødesauce 

***

Dessert
Blondie med brombær
Hhvid chokolade, brændt marengs og karamel-fudge is

Pris i huset 399,- pr. pers. (min. 8 pers.)
Pris ud af huset 325,- pr. pers. (min.4 pers.)

Menuen skal forudbestilles ved reservation i restauranten 

Tilvalg af sæsonsalat

Vores salater er altid sæsonbetonet
Eksempelvis grønkål, blomkål, rosenkål, kerner, nødder, æbler, løg, beder, jordskokker og spinat

Serveres med div. syltede urter og bær samt dressing

Pris 49,- pr. person

Sæsonsalaten skal bestilles til hele selskabet

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail
info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox