Sæsonmenu (juli - september)

Forret 1
Tatar af koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Rygeostcreme, radiser, rødhavesyrer og purløgsblomst
(i sæson)

Forret 2
Skoemagerkroens 6 mdr. lufttørret-skinke fra Brorfelde Frilandsgris
Sød ærtepuré, karse, syltet perleløg og fermenteret hvidløgs-emulsion

***

Hovedret 1
Langtidsmodnet oksehøjrebsfilet
Sommergrønt fra Kiselgården og Mommarkstedet
Små kartofler med estragonpesto
(i sæson, nye kartofler fra Den Gamle Gaard)

Hovedret 2
Glaseret spidsbryst af ung-kalv
Smørbagt sommerkål med vesterhavsost og lys flødecremesauce

Til menuen serveres hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede

***

Dessert
Hvid chokoladetrifli med sommerbær fra Mommarkstedet
Krokant, klæg chokoladekage og jordbæris med chokoladefudge

Pris i huset 399,- pr. pers. (min. 8 pers.)
Pris ud af huset 325,- pr. pers. (min.4 pers.)

Menuen skal forudbestilles ved reservation i restauranten 

Tilvalg af sæsonsalat

Eksempelvis spæde salater, grønne asparges, ramsløg, radiser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud og spinat
Serveret med div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris 49,- pr. person

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox