Sæsonmenu (april - juni)

Forret 1

Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Rørt creme double, ramsløg, rogn og marinerede lammefjords asparges

Forret 2

Brændt-rimmet kammusling
Citronemulsion, maltflager og syltet forårskål

Hovedret 1

Sukkersaltet bryst af dansk landkylling
fra Bangs Hønniker
Forårsgrønt fra Den Gamle gård og Mommarkstedet

Hovedret 2

Krogmodnet oksehøjrebsfilet
Små nye kartofler vendt i urteolie, forårsgrønt og citrontimiansky

Til menuen serveres hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede

Dessert 

Chokoladedrøm
Med brændt hvid chokolade, rabarber (jordbær i sæson) og saltet karamel
Serveret med hjemmelavet vaniljeis med fudge

Pris i huset 399,- pr. pers. (min. 8 pers.)
Pris ud af huset 325,- pr. pers. (min.4 pers.)

Menuen skal forudbestilles ved reservation i restauranten 

Tilvalg af sæsonsalat

Eksempelvis spæde salater, grønne asparges, ramsløg, radiser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud og spinat
Serveret med div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris 49,- pr. person

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox