Sæsonmenu - april - juni

Ryd

325 DKK374 DKK

Foråret er mange kokkes favoritsæson, og det er der mange gode grunde til.
Råvarer som kartofler, rabarber, ramsløg, radiser og asparges titter frem fra den danske muld og giver vores smagsløg noget at arbejde med.

Med vores sæsonmenu til selskaber kommer vi solen i møde og giver jer en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

Bestillingen skal være afgivet senest 1 dag før afhentning inden kl. 16:00.
Menuen kan kun bestilles af selskaber på minimum 4 personer.

Menu

Forret 1
Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Rørt creme double, ramsløg, rogn og marinerede lammefjordsasparges

***

Forret 2 
Brændt- rimmet kammusling
Citronemulsion, maltflager og syltet forårskål
Serveret med hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede

***

Hovedret 1
Sukkersaltet bryst af dansk landkylling fra Bangs Hønniker
Forårsgrønt fra Den Gamle gård og Mommarkstedet

***

Hovedret 2
Krogmodnet oksehøjrebsfilet
Små nye kartofler vendt i urteolie, forårsgrønt og citrontimiansky

***

Dessert
Chokoladedrøm med brændt hvid chokolade, rabarber (jordbær i sæsonen) og saltet karamel
Serveret med hjemmelavet vaniljeis med fudge

Pris kr. 325,- pr. pers.

 

Tilvalg af sæsonsalat

Eksempelvis spæde salater, grønne asparges,
ramsløg, radiser, forårsløg, beder, spæd forårsgrønt, rapsskud og spinat
Serveret med div. syltede urter og kerner samt dressing

Pris kr. 49,- pr. pers.
(skal bestilles til hele selskabet)

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30 

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox