Menuen er af bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
Aktuel fra tirsdag d. 11 april – søndag d. 25 juni 2023
Karrysild
Æggesalat, rødløg og friterede kapersblomster
Skaldyrsalat
Håndpillede rejer, krabbekød, krebsehaler i dildmayonnaise med citron og asparges
Varmrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Dild, citronmayo og syltede grønne tomater
Hønsesalat af frilandskyllinger fra Bangs Hønniker
Æbler, syltede agurker og bacon
Lun hjemmelavet flødepostej
Tørsaltet bacon, svampe, hjemmesyltede rødbeder
Rosastegt kalveculotte
Rosmarin polenta, marineret spidskålsalat vendt i basilikumspesto og vesterhavsost
Citronfromage
Mørk chokolade og brændt marengs
***
Inkl. hjemmebagt rugbrød og surdejsbrød,
smør og krydderfedt
Pris ud af huset 379,- pr. pers. (min. 10 pers.)
Pris 69,- pr. pers.