Menuen er af bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat
Kapersfrugter og rødløg
***
Varmrøget laks fra egen røgeovn
Purløgsmayonnaise og sæsonkompot
***
Pankostegt rødspættefilet
Kapersremoulade, citron og tyttebær
***
Roastbeef af oksehøjreb
Grov remoulade, syltede drueagurker, peberrod og friterede løgringe
***
Lun hjemmelavet flødepostej
Rødbede, svampe og gammeldags tørsaltet bacon
***
Helstegt mørbrad af grisebasse
Karamelliserede løg, kål og svampecreme
***
Chokoladebrownie
Vaniljeflødeskum og syltede solbær
Serveres med 2 slags brød, heraf surdejsrugbrød og hvidt brød samt krydderfedt og smør
Pris ud af huset 379,- pr. pers. (min. 6 pers.)