349,00 kr.
Vores sæsonmenu garanterer masser af saft og kraft, og kan nydes i vores smukke, historiske lokaler eller hjemme ved spisebordet. Med vores sæsonmenu til selskaber giver vi Jer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.
De 2 forretter og desserten vil ankomme i patentglas, der er lige til at sætte på bordet.
Hovedretselementerne vil være pakket i varmekasser.
Bestillingen skal være afgivet senest kl. 12:00 dagen før afhentningsdato.
Menuen kan bestilles af selskaber på minimum 4 personer ud af huset og minimum 20 personer i huset.
Aktuel fra onsdag d. 4 oktober –
søndag d. 17 december 2023
Forret 1
Skaldyrscocktail
Håndpillede rejer, krebs, krabbe-hummeremayo,
dild, bitre salat.
Forret 2
Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Karse, hyldebærgelé, fermenteret peber-emulsion
Serveret med hjemmebagte kuvertbrød på
spelt og ølandshvede
***
Hovedret 1 og 2
Kalveculotte
Sæsongrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard
Små ovnbagte kartofler med krydderurtesmør,
lys flødecremesauce
&
Sukker-saltet bryst af frilandskylling
Grillet blomkål, selleri og broccoli
med brunet sojasmør
Dessert
Vanilje panna cotta
Syltede sensommerbær,
sukkerristede mandler, orange-is
Ud af huset pris 349,- pr. person (Min. 4 pers.)
I huset pris 439,- pr. person (Min. 20 pers.)
2 slags sæsonsalater af eksempelvis:
Spæde salater, perlebyg, hybene, salater med cruditeér,
søde tomater i vinaigrette, diverse urter og kerner samt dressing
Pris 49,- pr. person
Vi anbefaler at man bestiller sæsonsalat til alle i selskabet
Ved allergener eller andre særlige hensyn er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30 (vi tilbyder gerne menuen til vegetarer, veganere eller pescetarer, hvoraf et ekstra tillæg på 100 kr. pr. kuvert vil blive opkrævet)
Afbestilling/reducering af køb i webshoppen/bestillinger til mad ud af huset
Ved 8 personer – 25 personer, skal afbestilling rettidigt ske skriftligt senest 2 uger inden dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
Under 8 personer skal afbestilling rettidigt ske skriftligt senest 8 dage inden dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
Reducering i antal skal ske skriftligt senest 8 dage før dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
***
Ved 25 personer og derover, skal afbestilling rettidigt ske skriftligt senest 3 mdr. inden dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
Under 25 personer skal afbestilling rettidigt ske skriftligt senest 3 uger inden dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
Reducering i antal skal ske skriftligt senest 3 uger før arrangementet er afviklet.
I tilfælde af sygdom, er det muligt at reducere maksimalt 2 pers. frem til 7 dage før arrangementet er afviklet.
Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret