Aktuel fra onsdag d. 4 oktober –
søndag d. 17 december 2023
Forret 1
Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Karse, hyldebærgelé, fermenteret peber-emulsion
Forret 2
Skaldyrscocktail
Håndpillede rejer, krebs, krabbe-hummeremayo,
dild, bitre salat.
Serveret med hjemmebagte kuvertbrød på
spelt og ølandshvede
***
Hovedret 1 og 2
Kalveculotte
Sæsongrønt fra Kiselgården og Den Gamle Gaard
Små ovnbagte kartofler med krydderurtesmør,
lys flødecremesauce
&
Sukker-saltet bryst af frilandskylling
Grillet blomkål, selleri og broccoli
med brunet sojasmør
Dessert
Vanilje panna cotta
Syltede sensommerbær,
sukkerristede mandler, orange-is
Ud af huset pris 349,- pr. person (Min. 4 pers.)
I huset pris 439,- pr. person (Min. 20 pers.)