Aktuel fra fredag d. 31. marts
– søndag d. 2 juli 2023
Med undtagelse af påsken 2023
Traditionel og af lokale råvarer
Forret 1
Koldrøget færøsk laks fra egen røgeovn
Rørt creme fraiche, ramsløgsemulsion, hyldeblomst-broken gel og hvide lammefjordsasparges
Forret 2
Miso-glaseret kammusling
Citronemulsion, basilikumspesto-marineret spidskål
Serveret med hjemmebagte flutes på spelt og ølandshvede
***
Hovedret 1 og 2
Langtidsstegt oksehøjrebsfilet & BBQ glaseret kalvebryst
Serveret med tre slags sæsongrønt fra Den Gamle Gaard og Kiselgården
Små kartofler med krydderurtesmør & marsalasauce
(I sæsonen nye kartofler fra Den Gamle Gaard)
Hertil couscous salat, soltørrede tomater, kerner og vinaigrette
Dessert
Citrontærte
Krystalliseret hvid chokolade, brændt marengs og karamelliseret nødder
Serveret med hjemmelavet jordbær parfait-is med hvid chokolade
Ud af huset pris 349,- pr. person (Min. 4 pers.)
I huset pris 439,- pr. person (Min. 20 pers.)