En magisk tid

Julen er en nødvendighed. Der skal være mindst én dag om året til at minde os om, at vi er her for noget andet end os selv. 
På Skoemagerkroen tror vi på, at en rolig stund sammen med dine nærmeste er den helt rette måde at byde december og julen velkommen.
Derfor tilbyder vi både jule kro- og gourmetophold samt inviterer indenfor til en middag fyldt med julens lækkerier. 

Søger du et sted at afholde Jeres årlige julefrokost sammen med venner, kollegaer eller familie, så byder vi også velkommen.
Du kan holde din julefest på Skoemagerkroen og samtidig mærke den idylliske julestemning i vores hyggelige og stemningsfyldte lokaler og sale.

Gælder fra fredag d. 19.11.2021 tom. mandag d. 27.12.2021
Med undtagelse af Juleaften d. 24.12.2021

Julelækkerier

Nyd bl.a. vores julebord bestående af hjemmelavede specialiteter af lokale og bæredygtige råvarer eller smag vores 8-retters signatur-julemenu

Vi passer fortsat på hinanden
Derfor vil alle vores menuer samt julebord blive serveret ved bordet og ikke som buffet

Juleophold

På Skoemagerkroen tror vi på, at en rolig stund sammen med dine nærmeste er den helt rette måde at byde december og julen velkommen.

Derfor tilbyder vi både jule kro- og gourmetophold, hvor vi sørger for, at I kan slappe af i hinandens selskab uden forstyrrelser

Julearrangementer

Hold din julefest på Skoemagerkroen og
mærk den idylliske julestemning i vores hyggelige
og stemningsfyldte lokaler og sale, hvor vi garanterer for en festlig aften

Ved større selskaber er der mulighed for at booke eget lokale

Jul og nytår 2021

Hold din julefest eller forkæl dine nærmeste i hyggelige og traditionelle omgivelser. Vi tilbyder både julearrangementer og juleophold fra d. 19 november.

Nytår er også lige om hjørnet og igen i år kan du nyde godt af et festmåltid sammensat af lokale råvarer, der med garanti vil imponere dine gæster.

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox