Frokostbord 2023

Menuen er af bæredygtige råvarer fra lokale ildsjæle og varierer løbende ud fra sæsonens friske råvarer.  

Menuen skal forudbestilles til hele selskabet ved reservation i restauranten min. 2 dage før ankomst

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat Kapersfrugter og rødløg
***
Varmrøget laks fra egen røgeovnPurløgsmayonnaise og sæsonkompot
***
Pankostegt rødspættefilet
Kapersremoulade, citron og tyttebær
***
Roastbeef af oksehøjreb
Grov remoulade, syltede drueagurker, peberrod og friterede løgringe
***
Lun hjemmelavet flødepostej
Rødbede, svampe og gammeldags tørsaltet bacon
***
Helstegt mørbrad af grisebasse
Karamelliserede løg, kål og svampecreme
***
Chokoladebrownie
Vaniljeflødeskum og syltede solbær 

Serveres med 2 slags brød, heraf surdejsrugbrød og hvidt brød samt krydderfedt og smør

Pris ud af huset 379,- pr. pers. (min. 6 pers.)Pris i huset 425,- pr. pers. (min. 8 pers.) 

 

Tilvalg af 3 slags oste

3 oste fra små danske gårdmejerier
Sæsonsylt og hjemmebagt knækbrød 

Pris 89,- pr. pers.

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon
46 49 19 30 

Lad dig inspirere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret