Menuen kan bestilles fra
lørdag d. 8 januar tom. d. 26 juni
Karrysild
Kapersfrugt, rødløg og dild
***
Varmrøget laks
Limemayo og sæsonkompot
***
Panko-stegt rødspættefilet
Kapersremoulade, citron, håndpillede rejer og tyttebær
***
Roastbeef af oksehøjreb
Grov remoulade, syltede drueagurker, peberrod og friterede løgringe
***
Lun hjemmelavet flødepostej
Rødbede, svampe, og gammeldags tørsaltet bacon
***
Grillet kalvemedaljon
Flødesauce og sæsonsalat
***
Hjemmelavet træstamme
Pris i huset 379,- pr. pers. (min. 8 personer)
Pris ud af huset 359,- pr. pers. (min. 6 personer)
Menuen skal forudbestilles til hele selskabet ved reservation i restauranten min. 2 dage før ankomst