555,00 kr.
Bestilling muligt, så længe lager haves.
Menuen kan bestilles af selskaber på min. 2 personer ud af huset.
Tirsdag d. 31 december
Cremet muslinge bisque med urter i brunoise, persilleolie og frisk kørvel
Serveret med koldhævet hjemmebagt surdejsbrød og smør
***
Mosaik på vesterhavs sejfilet, hummercreme, citronmayonnaise, frisée og syltede perleløg
***
Rødbedetatar rørt med miso, friskost, karse og dijon
***
Langtidsstegs kalvefilet, balsamico-glaseret rødløg, jordskokkepuré, saltmandler, urter, sauce Madeira
***
Cremet trippel chokoladekage med karamel krokant, ristede hasselnødder fra Piemonte, syltede solbær og broken gel
Pris 555,- pr. pers.
(Min. 2 pers.)
Tre hjemmelavede kanapéer til kongens nytårstale
1) Kartoffelkrokette med vesterhavsost, hvidløg og karamelliseret løgpuré
2) Gravad okseinderlår med fermenteret peber og sprød crouton
3) Pani puri med Skoemagerkroens 6 mdr. skinke og trøffelmayonnaise
139,- for 3 snacks
Kaviar fra Lyksvad med blinis, Unika creme fraiche og rødløg
10 gram til pris 195,-
Pighvar til hovedret
Til dig der ønsker fisk som ekstra tilvalg til hovedretten
149,-/stk.
Kransekage med chokolade og nougat
49,-/stk.
Stor hjemmelavet cheeseburger
Til dagen derpå / natmad eller som børnemenu
Stor 250 gram hakkebøf af oksetykkam, tomatdressing, tørsaltet bacon, cheddarost, drueagurker
Serveret med fritter og salatmayonnaise
169,-/stk.
Vinpakke
Bestående af 5 flasker vin, heraf
3 flasker hvidvin
1 flaske rødvin
1 flaske dessertvin
Mere information om vine følger
795,- pr. vinpakke
Ved bestilling af vegetarmenu bedes du venligst kontakte kroen direkte på
info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30
Serveret med koldhævet surdejsbrød og smør
Svampe consommé, confiterede svampe, persilleolie og kørvel
***
Mosaik på saltbagt selleri, citronmayonnaise, maltjord, frisée og syltede perleløg
***
Rødbedetatar rørt med miso, friskost, karse og dijon
***
Sprød risottokugle, jordskokkepuré, balsamico, glaseret løg, mandler og urter
***
Cremet trippel chokoladekage med karamel krokant, ristede hasselnødder fra Piemonte, syltede solbær og broken gel
Pris 555,- pr. pers.
(Min. 1 pers.)
Venligst vær opmærksom på, at vi ikke tilbyder andre ændringer eller tilpasninger på vores højtidsmenuer af hensyn til de mange bestillinger.
Ved spørgsmål til allegener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30
Ved bestilling af nytårsmenu, skal afbestilling rettidigt ske skriftligt senest 2 uger inden dato for afhentning af den bestilte menu. Reducering i antal skal ske skriftligt senest 8 dage før dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret