329,00 kr.
Menuen AFHENTES VARM. Ved valg af rejecocktail til forret vil denne og desserten ankomme i patentglas, der er lige til at sætte på bordet, mens hovedretselementerne vil være pakket i varmekasser. Ved valg af tarteletter til forret vil der medfølge vejledning til denne, mens hovedretselementerne fortsat vil være pakket i varmekasser.
Til hovedretterne skal du selv stå for service i form af skåle, fade, kander og tag-bestik.
Vælg imellem følgende 2 forretter(notér venligst i gæstebeskeden ved køb af menu)
Forret 1
Klassisk rejecocktail
Thousand Island, bitre salater, grønne asparges
og henkogte tomater
Serveret med hjemmebagte flutes på spelt
& ølandshvede
Eller
Forret 2
Tarteletter (2 stk. pr. pers.)
Høns i asparges fra Lammefjorden og frisk persille
Hovedretter
BBQ-marineret svinebryst med cremet forårskål
&
Langtidsstegt kalvefilet med
timian og hvidløg, rødvinssauce
Serveret med 2 slags sæsongrønt og stegte kartofler med krydderurter
Dessert
Rabarbertrifli, med makroner, hvid chokolade, creme chantilly og rabarber is
Pris ud af huset 329,- pr. person (Min. 15 pers.)
Pris i huset 450,- pr. person (Min. 20 pers.)
2 slags sæsonsalater af eksempelvis: spæde salater, grønkål, blomkål, jordskokker,
tørrede bær, æbler, nødder, kerner, perlebyg og dressing
Pris 59,- pr. person
Vi anbefaler at man bestiller sæsonsalat til alle i selskabet
Hakkebøf af oksetykkam, tomatdressing, tørsaltet bacon, cheddarost, drueagurker
Pris 99,- pr person. (2 stk. pr. pers)
Ved allergener eller andre særlige hensyn er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30 (vi tilbyder gerne menuen til vegetarer, veganere eller pescetarer, hvoraf et ekstra tillæg på 100 kr. pr. kuvert vil blive opkrævet)
Afbestilling/reducering af køb i webshoppen/bestillinger til mad ud af huset
Ved 8 personer – 25 personer, skal afbestilling rettidigt ske skriftligt senest 2 uger inden dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
Under 8 personer skal afbestilling rettidigt ske skriftligt senest 8 dage inden dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
Reducering i antal skal ske skriftligt senest 8 dage før dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
***
Ved 25 personer og derover, skal afbestilling rettidigt ske skriftligt senest 3 mdr. inden dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
Under 25 personer skal afbestilling rettidigt ske skriftligt senest 3 uger inden dato for afhentning/levering af den bestilte menu.
Reducering i antal skal ske skriftligt senest 3 uger før arrangementet er afviklet.
I tilfælde af sygdom, er det muligt at reducere maksimalt 2 pers. frem til 7 dage før arrangementet er afviklet.
Tilmeld dig i dag og hold dig opdateret