A la Carte menu

Forretter

(Vegetarisk)
Sæsonens grønne smage
120,-

Snekrabbe, friskost, ramsløg, variation af tomater
165,-

Fjordrejer, skaldyrsbisque, agurk, skalotteløg, grønne asparges
195,-

Oscietra kaviar, blinis, rødløg, creme fraiche
30 gram til pris 495,-

 Hovedretter
(Vegetarisk)
Svampeflan, stegt kejserhat, spæde løg, syltede bøgehatte, kålskud
299,-
(Tilkøb af sæsonens fisk 125,-)

Helleflynde en croute,
Grillet sommergrønt, havfrumé, dildolie
425,-
(Tilkøb af kaviar 125,-)

Prime rib
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise, syrlig salat, friterede løgringe, håndskårne fritter
399,- (Ekstra stort stykke kød – tillæg 59,-)

Ribeye af Black Angus eller Steak af lokalt Simmental kvæg (krogmodnet i min. 5-6 uger.) Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
Angus 425,- / Simmental 450,-

Dessert & Ost

Udvalg af fire oste fra små danske gårdmejerier
Serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
185,-

Parfait-is lavet på fåreyoghurt, rabarber consume, syltede rabarber, vanilje og kardemomme
159,-

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
175,-

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk
eller telefon 46 49 19 30 

 

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox