Forretter
Sæsonens grønne smage
99,-
Rimmet sandart
Tomatbouillon, agurk, estragon
175,-
Asparges fra Den Gamle Gaard
Håndpillede rejer, citron og skummet mousseline
195,-
Baerii kaviar
Blinis, rødløg, creme fraiche
30 gram til pris
495,-
Hovedretter
Klassikeren
Helstegt rødspætte
Nye danske kartofler, grillet citron, persillefløde
325,-
Prime rib
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise,
syrlig salat, friterede løgringe og håndskårne fritter
379,-
(Ekstra stort stykke kød – tillæg 59,-)
Ribeye steak af Angus
(krogmodnet i min. 5-6 uger.)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt og håndskårne fritter
399,-
Tournados
Kalvemørbrad fra Himmerland
Sæsongrønt, crouton, og trøffelsky
399,-
(Stegt foie gras – tillæg 135,-)