A la Carte menu

Forretter

(Vegetarisk)
Sæsonens grønne smage
120,-
***
Pocheret torsk, oscietra kaviar, pighvarfumé, persille, glaskål 165,-
***
Jomfruhummeressens, skummet unikamælk, jomfruhummer, tomat, basilikum, fermenteret hvidløg
145,-
***
Oscietra kaviar, blinis, rødløg, creme fraiche
30 gram til pris 495,-

Hovedretter

(Vegetarisk)
Grillet selleri, grønkål fra Den Gamle Gaard, karamelliserede løg, brunet smør, hasselnød, revet karamelsten
299,-
(Tilkøb af sæsonens fisk 125,-)
***
Klassikeren
Fyldt rødspætte
Håndpillede rejer, hummercreme, smørsauterede kartofler
365,-
***
Prime rib
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise,
syrlig salat, friterede løgringe, håndskårne fritter
399,- (Ekstra stort stykke kød – tillæg 59,-)
***
Ribeye af Black Angus eller Steak af lokalt Simmental kvæg (krogmodnet i min. 5-6 uger.)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
Angus 425,- / Simmental 450,- 

Dessert & Ost

Udvalg af 4 oste fra små danske gårdmejerier
Serveret m. sylt og nødder samt ristet frugtbrød
185,-
***
Pocheret æble, karamel, jordnødder og havsalt
149,-
***
Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
175,-

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk
eller telefon 46 49 19 30 

 

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox