Forretter
(Vegetarisk)
Sæsonens grønne smage
120,-
Snekrabbe, friskost, ramsløg, variation af tomater
165,-
Fjordrejer, skaldyrsbisque, agurk, skalotteløg, grønne asparges
195,-
Oscietra kaviar, blinis, rødløg, creme fraiche
30 gram til pris 495,-
Hovedretter
(Vegetarisk)
Svampeflan, stegt kejserhat, spæde løg, syltede bøgehatte, kålskud
299,-
(Tilkøb af sæsonens fisk 125,-)
Helleflynde en croute,
Grillet sommergrønt, havfrumé, dildolie
425,-
(Tilkøb af kaviar 125,-)
Prime rib
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise, syrlig salat, friterede løgringe, håndskårne fritter
399,- (Ekstra stort stykke kød – tillæg 59,-)
Ribeye af Black Angus eller Steak af lokalt Simmental kvæg (krogmodnet i min. 5-6 uger.) Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
Angus 425,- / Simmental 450,-