

A la Carte menu
Forretter
(Vegetarisk)
Sæsonens smage
140,-
Grillet kål, brunet smør-sifon, hasselnød, trøffel
165,-
(Vegetarisk alternativ)
Solbær-glaceret jomfruhummer,
variation af græskar
195,-
Oscietra kaviar, blinis, rødløg, creme fraiche
30 gram til pris 495,-
***
Hovedretter
(Vegetarisk)
Selleri, svampe, grillet sæsongrønt, svampesauce
299,-
(Tilkøb af sæsonens fisk 125,-)
Helleflynder en croute,
Grillet sommergrønt, havfrumé, dildolie
425,-
(Tilkøb af kaviar 125,-)
Prime rib
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise, syrlig salat, friterede løgringe, håndskårne fritter
399,- (Ekstra stort stykke kød – tillæg 59,-)
Ribeye af Black Angus eller Steak af lokalt Simmental kvæg (krogmodnet i min. 5-6 uger.) Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
Angus 425,- / Simmental 450,-
Dessert & Ost
Udvalg af fire oste fra små danske gårdmejerier
Serveret med sylt og nødder samt ristet frugtbrød
185,-
(Vegetarisk)
Kirsebærmousse,
honningkage-is, chokoladesauce
155,-
Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade, Chokolade
175,-
Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk
eller telefon 46 49 19 30