Forretter
(Vegetarisk)
Sæsonens grønne smage
120,-
***
Pocheret torsk, oscietra kaviar, pighvarfumé, persille, glaskål 165,-
***
Jomfruhummeressens, skummet unikamælk, jomfruhummer, tomat, basilikum, fermenteret hvidløg
145,-
***
Oscietra kaviar, blinis, rødløg, creme fraiche
30 gram til pris 495,-
Hovedretter
(Vegetarisk)
Grillet selleri, grønkål fra Den Gamle Gaard, karamelliserede løg, brunet smør, hasselnød, revet karamelsten
299,-
(Tilkøb af sæsonens fisk 125,-)
***
Klassikeren
Fyldt rødspætte
Håndpillede rejer, hummercreme, smørsauterede kartofler
365,-
***
Prime rib
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise,
syrlig salat, friterede løgringe, håndskårne fritter
399,- (Ekstra stort stykke kød – tillæg 59,-)
***
Ribeye af Black Angus eller Steak af lokalt Simmental kvæg (krogmodnet i min. 5-6 uger.)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt, håndskårne fritter
Angus 425,- / Simmental 450,-