A la Carte menu

Forretter

Sæsonens grønne smage
99,-

Mosaik af kulmule, hestebønner, haricot verts, kantareller og dild
149,- 

Ravioli med taskekrabbe
Karl Johan boullion og syltede svampe 
 159,-

***
Hovedretter

Klassikeren – Fyldt rødspætte
Håndpillet rejer, dild, grillet citron, hummersauce og nye kartofler
345,-

Prime rib
Velhængt oksehøjreb med hjemmelavet bearnaise,
syrlig salat, friterede løgringe og håndskårne fritter
325,-
 (Ekstra stort stykke kød – tillæg 59,-)

Ribeye steak af Angus
(krogmodnet i min. 5-6 uger.)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt og håndskårne fritter
379,-

Lokalt Simmental kvæg
(krogmodnet i min. 5-6 uger.)
Demi-glace, hjemmelavet bearnaise, sæsongrønt og håndskårne fritter
399,-

 

Dessert & Oste

Udvalg af oste fra små danske gårdmejerier
Syltede sveskeblommer, portvinskaramelliserede nødder og hjemmebagt brioche
125,-

Hindbærtærte, urter, tuilles og skovmærke is 
129,-

Drøm af chokolade
Chokolade, Chokolade og Chokolade
149,-

Ved allergener er du velkommen til at kontakte os på mail info@skoemagerkroen.dk eller telefon 46 49 19 30 

 

Modtag senest nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig i dag og få senest nyt i din mailbox